We zagen er als een berg tegenop, maar zijn nu heel blij met het resultaat. Met trots hebben we onlangs onze vernieuwde website gelanceerd!

Soms is het nodig om jezelf een deadline te stellen en een ogenschijnlijk groot project niet langer meer uit te stellen. Want hoe langer je wacht, hoe complexere vormen het gaat aannemen in je hoofd. Dus voegden wij afgelopen zomermaanden de daad bij het woord en hebben eens flink de bezem door onze website gehaald. In vijf jaar tijd verandert er nogal wat en we hebben bepaald niet stilgezeten.
Zo liggen er inmiddels nieuwe trainingen op de plank, die aansluiten bij de behoeften vanuit de markt. Die producten vind je terug op de homesite. Ook op het gebied van Theater op Maat hebben we nieuwe en leuke ervaringen opgedaan. Je vindt de verhalen en foto’s terug op de site.

Tot slot: je kunt nog zoveel ideeën hebben voor je website, zonder webdesigner kom je niet ver. Veel lof daarom voor Noor Knaan, die onze site heeft gebouwd en snel, gedreven en oplossingsgericht werkt. Alsook Linda en Jeroen van Porum die zoveel mooie foto’s hebben geschoten op de kop van Zuid, dat we bijna niet konden kiezen..