Kick-Off 

Wilt u een seminar of presentatie op een leuke manier aftrappen? 

Hermans & De Paepe maken theater op maat voor bedrijven en organisaties. Wij ‘breken’ graag in op het officiële programma van de dag met humoristische sketches of rare typetjes. Afhankelijk van uw wensen natuurlijk.  In overleg met u bedenken en spelen wij interactieve scènes waarbij we het publiek even ‘wakker’ schudden.
Resultaat: Een succesvolle bijeenkomst waar het publiek nog lang over napraat!

Informatie Kick-Off

vanaf 15-20 deelnemers

op locatie
(in overleg)

1 dag (deel)

Teambuilding

Zoekt u een creatieve invulling voor een teambuilding?

Op een verrassende manier, waarin humor een grote rol speelt, krijgen Hermans & De Paepe uw team in beweging. Door het inzetten van onder meer improvisatietheater leren teamleden zichzelf en elkaar op een andere manier kennen. En komt de dynamiek binnen het team, met bijbehorende kwaliteiten, valkuilen, rollen, op een laagdrempelige manier aan het licht. Binnen een sfeer van openheid en vertrouwen worden zaken makkelijker bespreekbaar. Na deze teambuilding ontstaat binnen uw team snel een sfeer van openheid en vertrouwen.
Resultaat: Uw teamleden begrijpen elkaar beter en komen dichter bij elkaar!

Informatie Teambuilding

vanaf 10 deelnemers

op locatie of in-company
(in overleg)

1 dag (deel)

Verandertraject

Zoekt u een effectieve manier om een verandering in uw organisatie onder de aandacht te brengen?
Wilt u de betrokkenheid van uw medewerkers vergroten bij een nieuw te varen koers? 

Voor het samenstellen van een interactieve, leerzame en ontspannen bijeenkomst moet u bij Hermans & De Paepe zijn. Samen met u verzorgen zij een afwisselend en uitdagend programma voor uw medewerkers.
Denk bijvoorbeeld aan interessante sprekers, een stellingenspel met de deelnemers en zogeheten regietheater/bemoeitoneel waarin de deelnemers de joystick van de acteurs in handen hebben. Telkens wanneer een acteur iets fout doet of iets nalaat, stopt een deelnemer de scène en geeft aan hoe het anders moet. Dit levert geheid discussies op in de zaal.
Hermans & De Paepe hebben met deze succesvolle formule inmiddels veel ervaring opgedaan in de zorgsector. Bijvoorbeeld tijdens bijeenkomsten rondom het Beleid Veilige Zorg van CuraMare.
Resultaat: Toeschouwers raken betrokken bij een verandertraject en krijgen een ervaring die ze bij blijft! 

Informatie Verander- traject

vanaf 15-20 deelnemers

op locatie of in-company
(in overleg)

1 dag (deel)

‘Het beleid Veilige Zorg, met regels omtrent het beroepsgeheim, gedragsnormen agressie en geweld en traumaopvang, was nog niet goed bekend onder onze medewerkers. In samenwerking met Veenman Veiligheidsmanagement hebben wij bijeenkomsten georganiseerd om het beleid Veilige Zorg te implementeren binnen onze organisatie.
Om de bijeenkomsten interactief te laten plaatsvinden, hebben Daniëlle Hermans en Karina de Paepe praktijkvoorbeelden bedacht en gespeeld, waarbij het publiek aanwijzingen moest geven om de situatie niet te laten escaleren.
Daniëlle en Karina hebben zich verdiept in onze organisatie, zodat de sketches waren afgestemd op zowel het ziekenhuis als de thuis- en ouderenzorg. Op ludieke wijze zijn praktijkvoorbeelden nagespeeld. Onze medewerkers hebben de bijeenkomsten met het onderdeel regietheater/bemoeitoneel zeer positief ontvangen.’ 

Ailine van der Spaan

CuraMare