Kom in beweging met BML

Ervaar je de laatste tijd veel stress en weinig plezier in je leven? 
Ben je uitgekeken op je werk, maar weet je niet hoe nu verder? 
Sta je op een kruispunt in je leven en heb je behoefte aan een klankbord?

Kom dan letterlijk en figuurlijk in beweging met een unieke manier van coaching, namelijk Body & Mind Language (BML). Deze erkende en gecertificeerde aanpak richt zich op een combinatie van lichaamstaal (houding, beweging) en gesproken taal. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. De aanpassingen (rol) die we onszelf al jong hebben aangeleerd om ons te verdedigen tegen pijn, zien we terug in ons gedrag en in ons lichaam. 

Tijdens de coachingsgesprekken betrekken we daarom ook het fysieke systeem erbij. Wat laat je lichaam zien? Waar zit je ademhaling en waar ervaar je spanning. Wat wordt er echt gezegd en uitgedrukt?
Door middel van het werken met beweging, ademhaling en expressie krijg je meer lichaamsbesef en inzicht in je eigen blokkades (frustraties). Als je beweegt, staat je brein meer open voor creativiteit en verandering. Er komt ruimte om dichter bij jezelf te komen. 

Wil je weten of de aanpak volgens Body & Mind Language bij je past? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat geldt ook in het geval je meer informatie wil over een-op-een coaching op het gebied van presenteren, profileren en assertiviteit.

De samenwerking met Daniëlle heb ik als erg prettig ervaren, ze helpt je goed om je eigen kracht te vinden. Daarbij goed oplettend wat voor je zelf prettig en hoe je die kracht in je eigen voordeel kan laten werken.
Daniëlle heeft mij geleerd goed te luisteren naar mijn eigen lichaam zodat je op tijd signaleert dat een situatie anders aangepakt moet worden.
Dankjewel Daniëlle vond het erg fijn om met jou samengewerkt te hebben.’  

Medewerker Evides Waterbedrijf Rotterdam

‘Op aanraden van collega’s heb ik contact gezocht met Karina en Daniëlle voor een coachingstraject om mijn houding en communicatie gedurende het geven van presentaties te verbeteren. Door middel van rollenspellen, oefeningen en theorie heb ik de juiste handvatten aangereikt gekregen om dit ook goed te kunnen doen.
Ik heb de 1 op 1 sessies als zeer prettig ervaren. Ik kon goed mijn verhaal kwijt en ik had ook echt het gevoel dat er naar mij werd geluisterd zodat we gericht aan de slag konden gaan.
Ook kreeg ik genoeg tips en tricks en goede feedback om zelf in de praktijk aan de slag te gaan.
Ik merk zelf al een hele vooruitgang naar aanleiding van de coaching en ik zou daarom ook iedereen adviseren om bij Hermans & De Paepe een traject te volgen.’

Rachelle van Winden

Royal IHC

‘Als nieuwe teamleiders volgden wij de training gesprekstechnieken door Ernst en Daniëlle. Na een goed oriënterend gesprek waarin wij als teamleiders aan konden geven waar we aan wilden werken zijn de trainers aan de slag gegaan met een passend programma.
De combinatie van theorie en praktijk hebben wij als prettig ervaren. De theorie geeft inzicht in het hoe en waarom je gesprekken op een bepaalde manier voert. Het is goed om naast intuïtie en ‘onderbuik’ ook handvatten te hebben waarmee je de gesprekken nog beter kunt sturen en het gedrag van teamleden leert begrijpen.
De training is praktisch vormgegeven waarbij je veel leert over hoe je jouw lichaam bewust inzet bij gesprekken en je lichaam ook leert voelen tijdens de gesprekken. Als cursist kun je alle casussen inbrengen die voor jou van belang zijn. Daniëlle is een kei in het direct opnemen van een bepaalde rol in een gesprek en daagt je uit het gesprek te optimaliseren. Ernst en Daniëlle geven feedback, handvatten en leren je te vertrouwen op je kennen en kunnen!’

Carolien Nagtegaal-Jansen

Teamleider en docent Nederlands

Praktische informatie

een-op-een

op locatie of incompany

gratis kennismakingsgesprek

intake en 5 sessies