Kom in beweging met BML

Ervaar je de laatste tijd veel stress en weinig plezier in je leven? 
Ben je uitgekeken op je werk, maar weet je niet hoe nu verder? 
Sta je op een kruispunt in je leven en heb je behoefte aan een klankbord?

Kom dan letterlijk en figuurlijk in beweging met een unieke manier van coaching, namelijk Body & Mind Language (BML). Deze erkende en gecertificeerde aanpak richt zich op een combinatie van lichaamstaal (houding, beweging) en gesproken taal. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. De aanpassingen (rol) die we onszelf al jong hebben aangeleerd om ons te verdedigen tegen pijn, zien we terug in ons gedrag en in ons lichaam. 

Tijdens de coachingsgesprekken betrekken we daarom ook het fysieke systeem erbij. Wat laat je lichaam zien? Waar zit je ademhaling en waar ervaar je spanning. Wat wordt er echt gezegd en uitgedrukt?
Door middel van het werken met beweging, ademhaling en expressie krijg je meer lichaamsbesef en inzicht in je eigen blokkades (frustraties). Als je beweegt, staat je brein meer open voor creativiteit en verandering. Er komt ruimte om dichter bij jezelf te komen. 

Wil je weten of de aanpak volgens Body & Mind Language bij je past? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat geldt ook in het geval je meer informatie wil over een-op-een coaching op het gebied van presenteren, profileren en assertiviteit.

 

‘Op aanraden van collega’s heb ik contact gezocht met Karina en Daniëlle voor een coachingstraject om mijn houding en communicatie gedurende het geven van presentaties te verbeteren. Door middel van rollenspellen, oefeningen en theorie heb ik de juiste handvatten aangereikt gekregen om dit ook goed te kunnen doen.
Ik heb de 1 op 1 sessies als zeer prettig ervaren. Ik kon goed mijn verhaal kwijt en ik had ook echt het gevoel dat er naar mij werd geluisterd zodat we gericht aan de slag konden gaan.
Ook kreeg ik genoeg tips en tricks en goede feedback om zelf in de praktijk aan de slag te gaan.
Ik merk zelf al een hele vooruitgang naar aanleiding van de coaching en ik zou daarom ook iedereen adviseren om bij Hermans & De Paepe een traject te volgen.’

Rachelle van Winden
Royal IHC

Praktische informatie

een-op-een

op locatie of incompany

gratis kennismakingsgesprek

intake en 5 sessies