Lichaamstaal lezen & effectief inzetten

Onze communicatie verloopt grotendeels non-verbaal. Houding, gezichtsexpressie, stemgebruik en toon drukken meer uit dan 1000 woorden. Lichaamstaal geeft kortom een schat aan informatie prijs. Zeker als je de non-verbale signalen van de ander oppikt en zuiver interpreteert.

In deze training krijg je naast theorie, veel handvatten om de ander beter te kunnen lezen hetgeen de communicatie effectiever maakt.  Ook leer je meer over je eigen lichaamstaal en wat je daarmee uitdrukt. Hoe kun je bijvoorbeeld ander gedrag (non-verbaal) laten zien als de situatie daarom vraagt?

In deze interactieve training ga je aan de hand van een gedragsmodel en leuke oefeningen aan de slag. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en coaching van een Body & Mind Language-trainer en een ervaren trainer in lichaamstaal. 

Praktische informatie

8 – 10  personen

1 dag of 2 dagdelen 

op locatie of incompany

BML-trainer en trainer 

Deze training kan ook onderdeel uitmaken van een pakket dat u zelf samenstelt. Kies uit het complete trainingsaanbod de bouwstenen die nodig zijn voor het versterken van úw team. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een training op maat.

Reacties van deelnemers:

‘Verrassend en buiten de lijntjes kleuren’. *** ‘Elke deelnemer heeft z’n eigen verhaal en daar wordt prima op ingespeeld.’ *** ‘Motiverend, positieve invloed en enthousiasme van de trainers. Leren door doen!’ *** ‘Out of the box, persoonlijke aandacht contact met anderen in dezelfde situatie.’