Over ons

Wat anderen (die het kunnen weten) zeggen over
Hermans & De Paepe:
  • Goed team & elk hun eigen expertise

  • Doelgericht & Effectief

  • Interactief & Out of the box

  • Toegankelijk & Veilig

  • Nooit Saai & Met Humor

Daniëlle Hermans

BML Coach & Trainer | Trainingsacteur

Na 20 jaar ervaring in de dagbladjournalistiek en in het (amateur)theater zet ik mijn skills met passie in tijdens interactieve trainingen en regietheater.

Als ervaren trainingsacteur (opgeleid bij WWLA) ben ik van meerwaarde in uw training of workshop. Improviseren gaat me goed af. Verder heb ik snel een klik met mensen waardoor zij zich veilig voelen om met mij te werken aan hun leerdoelen.

Daarnaast ben ik BML Coach & Trainer. BML staat voor Body & Mind Language en is een geaccrediteerde,  lichaamsgerichte manier van trainen waarmee je sneller tot de kern komt van wat speelt, bij jezelf of in een team.  

Mijn motto: ‘Helder communiceren met (lichaams)taal’

Deelnemers zeggen over mij: ‘Door haar laagdrempeligheid, goede voorbereiding en geloofwaardig spel schept zij een veilige omgeving waarin deelnemers kunnen groeien.’

Opdrachtgevers voor wie ik werk of heb gewerkt: VUMC Amsterdam, Auxilium Adviesgroep, Training in Praktijk, Erasmus MC, IHC, FNV, Veenman Veiligheidmanagement, CuraMare.

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (NVvT) en ingeschreven in het register van het SNRO.

LinkedIn 

Karina de Paepe

Trainer | Trainingsacteur |

Tot mijn 53ste heb ik onder meer als loopbaancoach bij Randstad gewerkt. Na het lezen van het boek ‘Vrouwen van 50, lef, lust en nieuwe ambitie’ heb ik het roer radicaal omgegooid. Met een opleiding tot trainingsacteur bij WWLA en presentatiecoach bij Valkenburg Trainingen als gevolg. En in deze richting heb ik mijn passie gevonden.

Mijn persoonlijke missie is om op onconventionele wijze mensen te enthousiasmeren en in beweging te brengen.

Deelnemers aan mijn trainingen typeren mij als: flexibel, toegankelijk, krachtig, relativerend, gevoel voor humor, betrouwbaar, levendig, verrassend, to the point en weet de ander in zijn kracht te zetten.

Opdrachtgevers voor wie ik werk en heb gewerkt: Suiker Unie, GOM, IHC, FNV, VUMC Amsterdam, Erasmus MC Rotterdam, Holland Casino, Gemeente Rotterdam, Ministerie van Justitie, CuraMare.

LinkedIn