Over ons

Wat anderen (die het kunnen weten) zeggen over
Hermans & De Paepe:
  • Goed team & elk hun eigen expertise

  • Doelgericht & Effectief

  • Interactief & Out of the box

  • Toegankelijk & Veilig

  • Nooit Saai & Met Humor

Daniëlle Hermans

trainingsacteur | BML Coach 

Als ervaren trainingsacteur ben ik van meerwaarde in uw training of workshop. Improviseren gaat me goed af. Verder heb ik snel een klik met mensen waardoor zij zich veilig voelen om met mij te werken aan hun leerdoelen.

Na 20 jaar ervaring in de dagbladjournalistiek en in het (amateur)theater zet ik mijn skills met passie in tijdens interactieve trainingen en regietheater. Daarnaast ben ik opgeleid tot Body & Mind Language Coach. 
Mijn motto: ‘Helder communiceren met (lichaams)taal’.

Deelnemers zeggen over mij: ‘Door haar laagdrempeligheid, goede voorbereiding en geloofwaardig spel schept zij een veilige omgeving waarin deelnemers kunnen groeien.’

Opdrachtgevers voor wie ik heb gewerkt: IHC, Training in Praktijk, Veenman Veiligheidmanagement, VU Amsterdam, Erasmus MC, FNV Horecabond,  Auxilium Adviesgroep, CuraMare.
Ik ben aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (NVvT).

LinkedIn 

Karina de Paepe

Trainer | Trainingsacteur | 

Tot mijn 53ste heb ik onder meer als loopbaancoach bij Randstad gewerkt. Na het lezen van het boek ‘Vrouwen van 50, lef, lust en nieuwe ambitie’ heb ik het roer radicaal omgegooid. Met een opleiding tot trainingsacteur en presentatiecoach als gevolg. En in deze richting heb ik mijn passie gevonden.

Mijn persoonlijke missie is om op onconventionele wijze mensen te enthousiasmeren en in beweging te brengen.

Deelnemers aan mijn trainingen typeren mij als: flexibel, toegankelijk, krachtig, relativerend, gevoel voor humor, betrouwbaar, levendig, verrassend, to the point en weet de ander in zijn kracht te zetten.

Opdrachtgevers voor wie ik heb gewerkt: Suiker Unie, GOM, IHC, FNV, Holland Casino, Gemeente Rotterdam, Ministerie van Justitie.

LinkedIn