Geef en ontvang Feedback

Wilt u dat uw teamleden elkaar constructief feedback durven geven?

Uit onderzoek blijkt dat veel teams niet goed functioneren omdat mensen elkaar niet eerlijk durven te zeggen wat ze van elkaars gedrag vinden. Ze draaien liever om de hete brei heen. Zonde, want feedback geven én ontvangen, is nodig om de kwaliteit van de samenwerking binnen een team te verbeteren.

Laat uw team daarom in een korte en interactieve training kennismaken met de regels van feedback. De opgedane vaardigheden gaan de deelnemers zich eigen maken door met elkaar én een trainingsacteur te oefenen. Bij voorkeur met eigen casuïstiek.

Resultaat: Uw medewerkers zien de voordelen van constructieve feedback en de drempel wordt lager om elkaar aan te spreken.  

Wat draagt een trainingsacteur bij in een training?

  1. Deelnemers leren door te ervaren
  2. Zij kunnen nieuw of ander gedrag uitproberen
  3. Zij krijgen heldere feedback op hun (non)verbale houding en gedrag
  4. Meer dynamiek en variatie door werkvormen en energizers
  5. De leerstof beklijft langer

Praktische informatie

8-10 deelnemers

1 dag(deel)

op locatie of incompany

trainer en trainingsacteur

Deze training kan ook onderdeel uitmaken van een pakket dat u zelf samenstelt. Kies uit het complete trainingsaanbod de bouwstenen die nodig zijn voor het versterken van úw team. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een training op maat.

‘Hermans en De Paepe zijn een aanrader voor iedereen die met feedback aan de slag wil gaan. Een zeer geslaagde training, waarin iedereen zijn steentje kon bijdragen. Karina en Daniëlle zorgden ervoor dat dit alles in een veilige situaties gebeurde, waar ook veel werd gelachen.’
OBS Pantarijn, Rotterdam