Ontspannen Presenteren

Breekt het angstzweet je uit als je voor een groep moet spreken?
Vind je het lastig om je publiek met jouw verhaal te overtuigen?
Ben je urenlang aan het schrijven en krijg je de boodschap niet helder? 

Ontdek je kwaliteiten en leer in een tweedaagse training hoe je jezelf zo compleet en authentiek mogelijk kan presenteren. En ontspannen en vol zelfvertrouwen je publiek weet te boeien.

In deze interactieve training krijg je naast theorie over presenteren (structuur en opbouw van je verhaal) ook presentatietechnieken (stem, houding en inhoud). Naast veel persoonlijke aandacht en coaching is er volop ruimte om met je verhaal aan de slag te gaan. Dit alles in een veilige omgeving waarbij veel oefenen voorop staat. Je presentatie wordt op video opgenomen en van persoonlijke feedback voorzien. En je krijgt veel persoonlijke aandacht en coaching van twee trainers.

Praktische informatie

8 – 10  personen

2 dagen of 4 dagdelen 

op locatie of incompany

2 trainers en op verzoek een stemcoach en/of stylist
 

Deze training kan ook onderdeel uitmaken van een pakket dat u zelf samenstelt. Kies uit het complete trainingsaanbod de bouwstenen die nodig zijn voor het versterken van úw team. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een training op maat.

Reacties van deelnemers:

‘Leuke sfeer, veel persoonlijke aandacht, op een speelse manier kom je er achter wat ‘bewegen’ met je doet en wat voor invloed dit heeft op je presentatie.’ *** ‘De training vond ik speels en leerzaam met een constante aanvoer van interactieve oefeningen.’ *** ‘De workshop was top, ik heb van alle onderdelen zelfvertrouwen gekregen!’ **** ‘Goede tips in een ontspannen sfeer en met respect voor de zenuwen.’