profileren – Pitch Jezelf!

Je hebt veel kwaliteiten, maar hoe kun je jezelf het beste onderscheiden?
Hoe breng je jezelf voor het voetlicht zonder jezelf te overschreeuwen?

Leer in deze tweedaagse training meer over jezelf en hoe je overkomt op de ander. Elementen die aan bod komen zijn; lichaamstaal, houding, stem, zelfkennis, omgaan met (spreek)angst en helder je boodschap communiceren. Je presentatie/pitch wordt op video opgenomen en van persoonlijke feedback voorzien.

De nadruk in deze training ligt op veel oefenen en ervaren in een veilige omgeving. Zo kun je ondervinden welk gedrag effectief is en welk minder. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en coaching van twee trainers in een groep van maximaal 10 deelnemers.

 

Praktische informatie

8 – 10 personen

2 dagen of 4 dagdelen

op locatie of incompany

2 trainers en op verzoek een stemcoach en/of stylist

Deze training kan ook onderdeel uitmaken van een pakket dat u zelf samenstelt. Kies uit het complete trainingsaanbod de bouwstenen die nodig zijn voor het versterken van úw team. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een training op maat.

Reacties deelnemers:

‘Sinds jullie ‘Pitch jezelf’ workshop zijn er voor mij nieuwe deuren open gegaan. Misschien stonden de deuren al op een kiertje maar toch had ik blijkbaar dat zetje nodig!’ *** ‘De workshop Word Gezien! vond ik speels en leerzaam met een constante aanvoer van interactieve oefeningen.’ *** ‘De workshop was top, ik heb van alle onderdelen zelfvertrouwen gekregen!’ *** ‘Goede tips in een ontspannen sfeer en met respect voor de zenuwen.’