De opleiding Acteur m/v in het Bedrijfsleven waar wij onze opleiding hebben gevolgd, bestaat in 2017 tien jaar!
Om dit te vieren zet WWLA op een speciale jubileumsite enkele oud-deelnemers in the picture. Ook wij hebben ons verhaal mogen doen. Dit interview van Dorine Mobron is te lezen op: jubileum.wwla.nl

De integrale tekst en foto’s van Simone Peerdeman van het interview kun je ook hieronder lezen:

Daniëlle Hermans en Karina de Paepe zijn na de opleiding (2012) samen een bedrijf gestart: Hermans & De Paepe. Ze werken als trainers en/of als trainingsacteur voor onder meer zorgorganisaties en voor interimbureaus voor doorstroom van personeel. Maar met accountants kunnen ze ook uit de voeten. Hun credo is: ‘Mensen op een onconventionele manier enthousiasmeren en in beweging brengen.’

Wat heeft de opleiding van WWLA voor jullie betekend?

Karina: Tijdens een training met een trainingsacteur werd ik verliefd. Op het vak trainingsacteren. Dat wilde ik! Ik had spelervaring maar ik wilde het vak leren. Ik wilde een nieuwe kant op en werken vanuit mijn hart.
WWLA is de leukste opleiding die ik ooit heb gedaan! Ik had het zelfs veel eerder moeten doen!

Daniëlle: Voor mij gold dat ook. Als journalist zat ik in de zoveelste fusie en vroeg me af: wil ik dit nog wel? Vanuit mijn passie voor toneelspelen, wat ik al jaren doe, rolde ik in het vak van trainingsacteren. De kneepjes van het vak heb ik geleerd bij WWLA. En nu combineer ik het schrijversvak met trainingsacteren.

Wat maakt de WWLA opleiding uniek volgens jullie?

Daniëlle: De opleiding heeft ons veel zelfinzicht gegeven. Niet altijd makkelijk, maar wel noodzakelijk. Om een deelnemer te kunnen begrijpen en aanvoelen moet je jezelf goed kennen en weten wanneer en hoe je schakelt, en jezelf kunnen ‘uitschakelen’ zelfs.

Karina: De opleiding van Loes en André was enorm waardevol en compleet. Niet in de laatste plaats omdat Loes en André elkaar zo mooi aanvullen. We zijn niet alleen ambassadeurs van het vak maar ook van WWLA.