En opnieuw hebben we na vijf intensieve bijeenkomsten afscheid genomen van weer een groep enthousiaste en creatieve deelnemers van Strömberg. Op 30 april was de tijd rijp voor de Grote Finale:
Pitchen in het spotlicht van studio de Bakkerij!

Na een uitgebreide warming-up waarin lichaam en de stem werden wakker geschud en een rondje Wiggle Wiggle konden de deelnemers met elkaar hun pitch fijn slijpen en oefenen. En daarna het moment suprême: zaallicht uit en spotlicht aan! Altijd weer een spannend moment voor onze deelnemers om de rust te bewaren en de juiste woorden te vinden.
Maar aan lef en overtuigingskracht ontbreekt het onze deelnemers niet. De één pitcht tot op de minuut scherp terwijl de ander moeite heeft te stoppen met praten.. Wij verwachten overigens niet van onze deelnemers dat zij een feilloze presentatie geven. Fouten maken mag en authenticiteit staat altijd voorop!


Na afloop veel enthousiaste reacties gekregen op onze presentatietraining Word Gezien!

‘Karina de Paepe en Daniëlle Hermans, hartelijk bedankt voor de leuke training de afgelopen vijf weken en niet te vergeten jullie enthousiasme! Ik heb ervan genoten en ook heb ik er heel veel van geleerd (out of the box en mijn comfortzone ;))! Van de stemcoach tot de STAR-interviewtechnieken en de presentatie tot de pitch in de spotlights van een echt theater! Dank ook aan mijn groepsgenoten die zeker hebben bijgedragen aan het succes van de training, dankzij hun open houding en de fijne sfeer! “Word gezien!” van Hermans & de Paepe is wat mij betreft een echte aanrader!’
– 
Brenda Westdorp

‘Veel praktische tips en oefeningen. Verrassend en buiten de lijntjes kleuren. De trainers zijn allebei erg enthousiast, competent en vullen elkaar prima aan! Elke cursist heeft z’n eigen verhaal en daar wordt prima op ingespeeld.’
– Carlo van der Stoep