Archief

Gezellige feestdagen en een liefdevol en inspirerend 2015!

20141223_112524-001 (2)

 

_________________________________________________________________________________________

Hermans en De Paepe in actie tijdens presentatie CuraMare

Voor ruim 150 medewerkers van CuraMare, de grootste zorgaanbieder op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en omgeving, mochten wij  begin december een theatrale bijdrage leveren tijdens een presentatie over meer veiligheid in de zorg. Het interactieve programma dat wij samen met trainer/spreker Raymond Veenman hebben opgezet, viel zeer in de smaak bij de bezoekers!

Na een ludieke aftrap door zuster Evelien (Hermans) en zuster Hetty (De Paepe) volgden een stellingenspel en kwamen interessante sprekers waaronder een veiligheidsdeskundige en de wijkagent aan het woord. Tussendoor speelden wij enkele korte praktijkvoorbeelden waarin we lieten zien hoe een verpleegkundige/leidinggevende vooral niet moet optreden tegen een boze patiënt/bezoeker. Daarna mocht het publiek ons aansturen en de situatie tot een goed einde brengen. Deze vorm van theater wordt ‘regietheater’ of ook wel ‘bemoeitoneel’ genoemd.
Wij zijn hier echt fan van; je kunt op een veilige manier aandacht vragen voor een bepaald thema en een grote groep bereiken. Ook is het een leuke afwisseling en zorgt het voor plezier en veel interactie. Wij waren blij te merken dat onze schrijfsessies en repetities zo goed uitpakten op de bühne. En heerlijk om te doen! Gelukkig gaan we 12 januari nog een keer optreden voor een groep medewerkers van CuraMare. Ook andere zorgaanbieders hebben al interesse getoond voor onze presentatie! Wij popelen om dit unieke concept samen met Raymond Veenman en de sprekers verder ‘uit te rollen’ door het hele land..

Een foto-impressie:


__________________________________________________________________________________________


Je eigen doel loslaten en eerst contact maken met de ander. Lijkt simpel, maar is in de praktijk toch best lastig. Dat merkten we deze week weer eens tijdens trainingen aan ziekenhuispersoneel en accountants..

__________________________________________________________________________________________

Iedereen kan flirten!

dansende mensen 2

“Een ja-en houding brengt je verder in het contact met een ander dan een ja-maar benadering. Dat is het belangrijkste wat ik vandaag geleerd heb,” aldus één van de deelnemers aan de workshop Zakelijk Flirten.
Op uitnodiging van de Dienst Justitiële Inrichtingen hebben we op 2 september vier workshops gegeven aan medewerkers van de gevangenis in Breda. Er werd enthousiast meegedaan met de workshops ‘Zakelijk flirten’ en de workshop ‘Begrijp je werkgever beter’. Veel gelachen en veel interactie, kortom een hele leuke dag!

_________________________________________________________________________________________

CHAPEAU!

Workshop vandaag (4 juli) ging lekker. Onze deelnemers overwonnen zichzelf allemaal en stonden toch maar mooi hun verhaal te pitchen in het spotlicht. Chapeau!
En na na afloop met een paar mensen ff uitpuffen op het zonnige terras van studio de Bakkerij.

IMG_0868

___________________________________________________________________________________

Altijd leuk om een positief bericht te krijgen van een oud-deelnemer, in dit geval Isabelle Werneke Make-up & Haar:

Even een bedank-berichtje van mij. Sinds jullie ‘pitch jezelf’ workshop zijn er voor mij nieuwe deuren open gegaan. Misschien stonden de deuren al op een kiertje maar toch had ik blijkbaar dat zetje nodig!

____________________________________________________________________________________

Lifes-A-Pitch

Eenmalige zomer-actieprijs: Pitch Jezelf! op 5 september

Oefen je persoonlijke visitekaartje met Hermans & De Paepe en krijg coaching van 2 professionals op het gebied van presentatie, houding en stemgebruik. En dat alles in slechts een halve dag!

De nadruk in deze dynamische workshop mét theaterelementen ligt daarbij op DOEN. Stapje voor stapje in een veilige omgeving. We houden de groep bewust klein zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. En waar kun je beter acte de présence geven dan op een echt podium in een intiem theatertje in hartje Rotterdam?

Voor deze unieke workshop met coaching door twee trainers in een inspirerende omgeving, gratis e-book en slechts maximaal 8 deelnemers geldt een eenmalige actieprijs van slechts 125 euro excl. btw. (lunch 7,50)

Dus geef jezelf snel op via de website: www.hermansendepaepe.nl Je kunt deze workshop natuurlijk ook aan iemand cadeau geven!

Info: De workshop Pitch Jezelf! is vrijdag 5 september van 09.00 tot 13.00 uur in Studio De Bakkerij, Bergweg 283, Rotterdam.

Wie zijn wij? Daniëlle Hermans (communicatiespecialist en trainingsacteur met ruime theaterervaring) en Karina de Paepe (presentatiecoach met werkervaring in reïntegratie) geven interactieve workshops met theaterelementen: want jezelf presenteren leer je vooral door het veel te doen. We hechten aan een persoonlijke aanpak en houden de groep daarom bewust klein.

___________________________________________________________________________________________

Workshop Pitch Jezelf! op 4 juli zit vol!

Schrijf je daarom in voor de nieuwe workshop op vrijdag 5 september.

___________________________________________________________________________________________

Begrijp je werkgever beter

dominante baas

Karina de Paepe heeft 2 juni opnieuw een groep werkzoekenden kennis laten maken met DAS tijdens Werkcafé live. Dit is een initiatief van Rotterdam Werkcafé, een online ontmoetingsplek voor werkzoekenden in Rotterdam en omgeving.Hieronder een verslag van deze succesvolle workshop dat op de site verscheen van Rotterdam Werkcafé. Let op: Na de zomervakantie gaan Hermans & De Paepe weer workshops speciaal voor werkzoekenden geven!

Verslag van Werkcafé Live door Dirk:

‘Een sollicitatiegesprek is niet niks. Je wilt de baan die op je lijf geschreven is en hebt er alles voor over. Je bent zenuwachtig en vraagt je af wat er zal worden gevraagd en wat je daarop gaat antwoorden. Kortom, je bent erg met jezelf bezig en de goede indruk die je wilt maken. Maar wie is die persoon die je het hemd van het lijf zal vragen?

In de workshop ‘Begrijp de werkgever’ legt Karina de Paepe (trainingsacteur en presentatiecoach) hoe belangrijk het is om je aanstaande werkgever goed in te schatten. Met het goed inschatten van het gedrag van degene die het sollicitatiegesprek afneemt, is een groot deel van de slag gewonnen. Als je juist reageert op het gedrag van de werkgever en ernaar handelt, kun je hem of haar bespelen en sturen naar het toewijzen van de baan.

Karina de Paepe maakt hierbij gebruik van het DAS model. In hoofdlijnen zijn er in het DAS model drie typen gedrag te onderscheiden; het Dominante, het Afhankelijke en het Sociale gedrag. Herken je een van deze types dan kun je je daarop instellen en het sollicitatiegesprek naar jouw hand zetten.

Stel, je treft een werkgever die dominant gedrag vertoont. Hij is overheersend, overdrijft en, uit wat hij of zij zegt, kun je opmaken dat winnen en een goed resultaat belangrijk voor hem zijn. Hij spreekt met krachtige stem, fronst de wenkbrauwen en maakt zich graag groot. Het beste is om met deze recruiter niet in discussie te gaan. Ook is het niet wijs om zelf het gesprek te willen overheersen. Maar laat je niet intimideren of overbluffen. Stel open vragen, wees zakelijk en concreet en beargumenteer je antwoorden goed.

Op een begrijpelijke manier en met veel humor werd de workshop ‘Begrijp de werkgever’ door Karina de Paepe gegeven. De Paepe spreekt niet de gehele tijd, zij betrekt haar toehoorders bij de workshop door rollenspellen. Naast de hilariteit die dat oplevert, verkrijgen de aanwezigen een beter inzicht in zichzelf en de anderen. Niet alleen is de opgedane kennis van nut tijdens sollicitaties, maar kun je die ook heel goed gebruiken in de omgang met je partner, collega’s of op de sportclub!’

_______________________________________________________________________________________

Maak gebruik van DAS tijdens je sollicitatiegesprek

Karina de Paepe heeft werkzoekenden gistermiddag (12 mei) verrast met onze unieke trainingsaanpak in een drukbezochte workshop tijdens Werkcafé Rotterdam.  Deelnemers maakten op een interactieve manier kennis met het zogeheten DAS-model. Dit is een eenvoudig, maar leerzaam model dat je helpt om beter met anderen te communiceren en samen te werken. Ook heel handig om toe te passen tijdens zoiets belangrijks als een sollicitatiegesprek!
DAS staat voor 3 typen gedragskenmerken: Dominant-Afstandelijk-Sociaal. Iedereen heeft een bepaalde hoeveelheid van alledrie de kenmerken, waarbij één type in het normale leven overheerst.  Wil je meer grip hebben tijdens een sollicitatiegesprek? Dan helpt het als je leert herkennen welke type gedrag de persoon aan de andere kant van de tafel laat zien zodat je hier effectief op kan reageren.

Nieuwsgierig geworden? Hermans & De Paepe hebben de DAS opgenomen in de speciale workshop Word Gezien! voor ervaren werkzoekenden die na de zomervakantie weer van start gaat. Interesse? Stuur een mail naar: hermansendepaepe@gmail.com

__________________________________________________________________________________________

Cadeau


Geef jezelf of een ander de workshop Pitch Jezelf! op 5 juni cadeau

Oefen je persoonlijke visitekaartje met Hermans & De Paepe en krijg coaching op het gebied van presentatie, houding en stemgebruik. De nadruk in deze dynamische workshop met theaterelementen ligt daarbij op DOEN. Stapje voor stapje in een veilige omgeving. En waar kun je beter acte de présence geven dan op een echt podium in een intiem theatertje in hartje Rotterdam? Je kunt deze workshop natuurlijk ook aan iemand cadeau geven!

Interesse? De workshop Pitch jezelf! is donderdag 5 juni van 09.00 tot 13.00 uur in Studio De Bakkerij, Bergweg 283, Rotterdam. Kosten: 125 euro excl. btw (lunch 7,50) Maximaal 8 deelnemers.

Schrijf je in via het inschrijfformulier of stuur een mail naar: hermansendepaepe@gmail.com

Wie zijn wij? Daniëlle Hermans (communicatiespecialist met ruime theaterervaring) en Karina de Paepe (presentatiecoach met werkervaring in reïntegratie) geven interactieve workshops met theaterelementen: want jezelf presenteren leer je vooral door het veel te doen. We hechten aan een persoonlijke aanpak en houden de groep daarom bewust klein.

_________________________________________________________________________________________

‘Accountants zijn net gewone mensen..’

Hermans & De Paepe reizen momenteel het land door om als trainingsacteur lastige gesprekken te oefenen met accountants! Ze doen dat niet samen (helaas) maar gaan om toerbeurt met twee trainers aan de slag.

Een veelgehoorde opmerking tijdens deze training is: ‘wij accountants zijn net gewone mensen’. Inderdaad, concluderen H & P.  Het zijn mensen die ook opzien tegen een functioneringsgesprek met een medewerker die steken laat vallen. Of een eigenwijze klant die niet wil luisteren.. De vooroordelen over accountants kunnen wat H & P betreft overboord. Het is nooit saai! Geen training verloopt hetzelfde en op een enkeling na, nemen deelnemers actief deel aan discussies en oefengesprekken.

______________________________________________________________________________________________

Prijs voor oudermagazine Auris Zorg

Het programma ​‘Van nul tot taal’ van Auris Zorg, waaraan Daniëlle  Hermans heeft meegewerkt, heeft de Simea innovatieprijs 2014 gewonnen. Collega’s uit de sector voor kinderen met een communicatieve of auditieve beperking beoordeelden het programma als het meest innovatief binnen de sector. Voor een van de producten, het oudermagazine Van nul tot taal, maakte Hermans interviews met ouders van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. In dit verband is het leuk te melden dat Hermans & De Paepe momenteel in gesprek zijn met een organisatie die een Pitch Jezelf workshop willen organiseren voor dove jongeren.

______________________________________________________________________________________________

Pitch jezelf op donderdag 27 maart!

Oefen je persoonlijke visitekaartje met Hermans & De Paepe en krijg coaching op het gebied van presentatie, houding en stemgebruik. De nadruk in deze dynamische workshop met theaterelementen ligt daarbij op DOEN. Stapje voor stapje in een veilige omgeving. En waar kun je beter acte de présence geven dan op een echt podium in een intiem theatertje in hartje Rotterdam?

Interesse? De workshop Pitch jezelf! is donderdag 27 maart van 09.00 tot 13.00 uur in Studio De Bakkerij, Bergweg 283, Rotterdam. Kosten: 125 euro excl. btw (lunch 7,50) Maximaal 8 deelnemers.

Wie zijn wij? Daniëlle Hermans (communicatiespecialist met ruime theaterervaring) en Karina de Paepe (presentatiecoach met werkervaring in reïntegratie) geven interactieve workshops met theaterelementen: want jezelf presenteren leer je vooral door het veel te doen. We hechten aan een persoonlijke aanpak en houden de groep daarom bewust klein.

__________________________________________________________

‘Goede mix tussen je veilig voelen en lichte dwang om ervoor te gaan’

‘Het had van mij een hele dag mogen duren zodat er nog meer ruimte is voor het goed onder de knie krijgen van de pitch’, merkte een van de deelnemers aan de workshop Pitch Jezelf! na afloop op. We zaten met z’n allen aan een heerlijke lunch na een enerverende ochtend van veel oefenen, schuren en schaven. Sommige deelnemers kauwden nog na op de feedback die ze hadden gekregen. Anderen waren in hun hoofd hun eigen pitch aan het (her)schrijven.

Eigenlijk is het zo’n gek idee nog niet om een hele dag te werken aan een pitch; er komt immers veel meer bij kijken dan het uit je hoofd leren van een verhaaltje. Denk aan je presentatie, je houding, je stemgebruik en je uitstraling. Hermans & De Paepe gaan inventariseren of er bij andere deelnemers ook behoefte bestaat aan een hele dag pitchen. Tot die tijd is er op 27 februari weer een ochtend-workshop Pitch Jezelf!

Reacties van deelnemers: ‘Het goede aan de workshop is het snel helder krijgen van de ‘pijnpunten’ en handige tips hoe hier mee om te gaan. Ik heb geleerd hoe ik mijn pitch helder over kan brengen naar andere partijen en waar ik op moet letten om dit te bereiken.’
‘Veel oefenen, voor de leeuwen gooien. Een goede mix tussen je veilig voelen en een lichte dwang om ervoor te gaan. Oefenen, oefenen, oefenen en fouten durven maken.’

Interesse?
De workshop Pitch jezelf! is donderdag op 27 februari van 09.00 tot 13.00 uur in Studio De Bakkerij, Bergweg 283, Rotterdam.
Kosten: 125 euro excl. btw (lunch 7,50) Maximaal 8 deelnemers.

__________________________________________________________________________________________

Snel vervolg van workshop Pitch Jezelf!

Je kunt je niet meer inschrijven voor de workshop van 6 februari; die zit VOL. Maar er komt uiteraard een vervolg namelijk op donderdag 27 februari. Schrijf je alvast in en wij houden je op de hoogte!

Waarom een pitch?

Misschien vind jij het net als veel mensen lastig om tijdens een netwerkbijeenkomst of tijdens een sollicitatie in 1 minuut uit te leggen wie je bent en waar je goed in bent. Zwabbert je verhaal alle kanten op of vind je niet de juiste woorden?

Handig als je volgende keer een korte, maar krachtige presentatie van jezelf paraat hebt, een zogeheten pitch. Oefen je persoonlijke visitekaartje met Hermans & De Paepe en krijg  coaching op het gebied van presentatie, houding en stemgebruik.

De nadruk in deze dynamische workshop met theaterelementen ligt daarbij op DOEN. Stapje voor stapje in een veilige omgeving. En waar kun je beter acte de présence geven dan op een echt podium in een intiem theatertje in hartje Rotterdam?

Interesse?
De workshop Pitch jezelf! is donderdag op 27 februari van 09.00 tot 13.00 uur in Studio De Bakkerij, Bergweg 283, Rotterdam.
Kosten: 125 euro excl. btw (lunch 7,50) Maximaal 8 deelnemers.

Wie zijn wij?
Daniëlle Hermans (communicatiespecialist met ruime theaterervaring) en Karina de Paepe (presentatiecoach met werkervaring in reïntegratie) geven interactieve workshops met theaterelementen: want jezelf presenteren leer je vooral door het veel te doen. We hechten aan een persoonlijke aanpak en houden de groep daarom bewust klein.

_______________________________________________________________________________________

Workshop Pitch jezelf! schuift week op

Onze nieuwe workshop Pitch Jezelf! gaat niet op 30 januari, maar op donderdag 6 februari in première in Studio De Bakkerij.
De reden? Onze theaterzaal was dubbelgeboekt zodat wij uit coulance een weekje zijn opgeschoven..
Inschrijven kan nog: er zijn nog 3 plekken vrij!  Meer informatie vind je hieronder.

________________________________________________________________________________________

Nieuwe workshop in 2014: Pitch jezelf!

Nog goede voornemens gemaakt voor komend jaar?
Een ervan zou kunnen zijn om jezelf in 2014 beter te leren verkopen ofwel pitchen.

elevator pitch

Misschien vind jij het net als veel mensen lastig om in 1 minuut uit te leggen wie je bent en waar je goed in bent. Zwabbert je verhaal alle kanten op en kom je maar niet to-the-point? Of vind je de juiste woorden niet en klap je soms spontaan dicht?

Voorbeeld: Je bent op een nieuwjaarsborrel en je wordt onverwacht voorgesteld aan de directeur van een bedrijf waar je graag een opdracht voor zou willen doen. Deze vraagt je wat je doet. Je neemt een slok van je champagne en het enige wat je kunt uitbrengen is;  ‘nou, eh, ik doe iets met computers.’  BENG… kans gemist.  Je gesprekspartner draait zijn hoofd alweer om op zoek naar een interessantere gesprekspartner. Het gesprek had een hele andere wending kunnen krijgen als je op dat moment compact en met passie had kunnen overbrengen dat je een supergoeie webdesigner bent!

Zorg daarom dat je altijd een korte, maar krachtige presentatie van jezelf paraat hebt, een zogeheten elevator pitch (een verkooppraatje in de lift). Deze pitch kan je in de meest uiteenlopende situtaties gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een lezing, congres, een feestje, op het schoolplein of  in de supermarkt. Maar ook bij een sollicitatiegesprek als er wordt gevraagd om ‘iets’ over jezelf te vertellen.

In onze nieuwe workshop helpen wij jou bij het voorbereiden en oefenen van een goed verkoopverhaal; jouw mondelinge visitekaartje. Wij gaan daarbij een stap verder en geven je ook tips op het gebied van presentatie, houding en stemgebruik.  De nadruk ligt daarbij op ‘doen’. Stapje voor stapje in een veilige omgeving.

Interesse?
De workshop Pitch jezelf! is op donderdag 6 februari van 09.00 tot 13.00 uur (inclusief lunch) in Studio De Bakkerij in Rotterdam.
Kosten: 125 euro excl. btw (lunch 7,50 euro). Inschrijven kan via het inschrijfformulier hiernaast.

________________________________________________________________________

De Paepe ook gecertificeerd presentatiecoach

20131216_123341

Karina heeft 14 december haar twaalfdaagse opleiding tot presentatiecoach bij Valkenburg Trainingen in Utrecht met succes afgerond! Deze opleiding is geaccrediteerd volgens de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). ”Een pittige studie, maar de moeite meer dan waard,” aldus Karina. ”Presenteren is zoveel meer dan alleen een praatje houden. Het gaat bij een presentatie ook om je houding, je stem, je uistraling en je eigen gedachten. Ik leer mensen geen trucjes aan, maar begeleid ze middels theorie en oefeningen naar een authentiek verhaal dat uit henzelf voortkomt.”

Karina geeft persoonlijke coaching , maar brengt samen met Daniëlle haar kennis ook tijdens workshops voor werkzoekenden in de praktijk. Daniëlle legt zich momenteel toe op adem- en lichaamswerk, gericht op het herkennen van lichamelijke spanning en deze te verminderen. Hermans en de Paepe blijven aan hun deskundigheid werken zodat deelnemers nog meer tools krijgen om zichzelf te verbeteren en te versterken.

__________________________________________________________________________________________________

010 Debat over groeiende werkloosheid

Interessant debat bijgewoond op 26 november over de groeiende werkloosheid in Rotterdam, het aantal is al opgelopen tot 38.000 mensen! Verplicht vrijwilligerswerk kan voor een deel van deze groep een stok achter de deur zijn waardoor zij uiteindelijk weer tot bloei kunnen komen, ervaart de Vrijwilligerswinkel in de praktijk.

Lees meer hierover in onderstaand artikel uit het AD Rotterdams Dagblad:

010-debat werkloosheid

___________________________________________________________________________

Hermans & De Paepe op de radio

logo-werken-fm

Wie het gemist heeft; wij zaten vrijdag 8 november in het live radioprogramma de ‘Eva staat aan-show’ van Werken.FM om te vertellen over onze unieke workshop voor werkzoekende 40-plussers.
Het presentatieduo Eva Helmond en Jan Heemskerk reageerde enthousiast op ons verhaal. Terugluisteren kan via deze link:
http://www.werken.fm/eva-staat-aan-vrimibo-08112013-deel-2/

Werken.FM is overigens een jonge organisatie die zich inzet voor mensen die werk zoeken, van baan willen veranderen en geïnteresseerd zijn in vraagstukken omtrent human resources en arbeid & identiteit.

____________________________________________________________________________

Vleugels gekregen door workshop

En opnieuw heeft een van de deelnemers aan onze workshop voor de ervaren werkzoekende een fulltime baan gevonden!
Margreet Abbenes (42) stuurde deze enthousiaste reactie: ”Mijn deelname laatst aan de workshop heeft me duidelijk vleugels gegeven want ik heb een baan! Door het oefenen tijdens de training van ‘jezelf neerzetten’ kon ik ook tijdens het voeren van de sollicitatiegesprekken mezelf blijven met als resultaat dus deze geweldige fulltime baan. Nogmaals dank voor jullie positieve insteek en energie, ik heb er duidelijk de vruchten van kunnen plukken.”

IMG_0505

Goed nieuws: 2 AD-werkzoekenden vinden baan

Yvonne Olbertijn (55) en Anneke Vereijken (57), die op 8 oktober meededen met onze dynamische workshop voor AD-werkzoekenden hebben binnen 10 dagen een baan gevonden! Goed gedaan dames en gefeliciteerd!
Op 31 oktober is er opnieuw een workshop voor de ervaren werkzoekende in Studio De Bakkerij in Rotterdam. Schrijf je in via onderstaand contactformulier!

Workshop speciaal voor AD-werkzoekenden een succes

Speciaal voor een groep oudere werkzoekenden die deelnemen aan de AD-actie hebben we dinsdag 8 oktober onze interactieve workshop ‘Ik ben goed in… en wel daarom!’ gehouden in Studio De Bakkerij in Rotterdam.
Gewoon vrijblijvend omdat we het initiatief van het AD van harte toejuichen en graag iets extra’s wilden doen. En dat werd enorm gewaardeerd door de deelnemers die uit alle windstreken naar Rotterdam afreisden. Een gevarieerde groep mensen waaronder ook een dove deelnemer met een tolk.

Een korte greep uit de reacties achteraf:
Goed om weer even een spiegel voorgehouden te krijgen door anderen. Ik ga nadenken over wat ik uitstraal. Goede oefeningen en presentatie. ‘Daniëlle en Karina weten de groep te ontspannen door mensen gerust te stellen. Goede invulling en afwisseling theorie en praktijk en een goede afsluiting (borrel). Een gezellige en leerzame middag met dank aan de constante aanvoer van interactieve opdrachten.

IMG_0625

Meer foto’s en reacties van deelnemers staan ook op onze Facebookpagina.

 

Het artikel dat naar aanleiding van de workshop op 9 oktober 2013 verscheen in het AD Rotterdams Dagblad.

Artikel workshop AD 9-10

___________________________________________________________________________________________________

14 november 2013: DYNAMISCHE WORKSHOP VOOR DE ERVAREN WERKZOEKENDE

Ben jij één van de honderd sollicitanten en mag je weer niet op gesprek komen? Maakt dat je onzeker? Denk je dat niemand op je zit te wachten?

Je bent niet de enige. Ontdek je kwaliteiten en leer hoe je jezelf zo compleet en authentiek mogelijk kan presenteren. Want met zelfkennis en lef vind je sneller een baan!

Leer op een speelse en interactieve manier wat jou uniek maakt. De nadruk ligt daarbij op ‘doen’. Stapje voor stapje in een veilige omgeving.

Vergroot je kans op de arbeidsmarkt

Ben je ouder dan 40 jaar? Meld je dan nu aan voor deze speciaal voor jou ontwikkelde workshop van Hermans & De Paepe op donderdag 14 november in Studio De Bakkerij in Rotterdam.

Voor wie: Mensen die (ander) werk zoeken en zichzelf beter willen presenteren/ verkopen.

Wat leer je?
Presentatietechnieken, bewust worden van je eigen kwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten, solliciteren volgens STAR (veelgebruikte methode door HR-managers) en netwerken.